AUTOMATSKI POTAPAJUCI STUBOVI

Ukoliko imate potrebu za kontrolisanjem prolaza većeg broja vozila u toku jednog dana, automatski potapajući stubovi su pravo rešenje za Vas. Automatski potapajući stubovi su namenjeni za kontrolu prilaza objektima koji zahtevaju visok stepen zaštite, kao što su vojni objekti, aerodromi, banke, ambasade, ali i za javne i privatne parkinge, prilaz stambenim objektima i drugim mestima gde je potrebno kontorlisati i odobravati pristup vozilima. Način konstruisanja omogućava veliku otpornost na udarce, jednostavno održavanje, podjednak rad po svim vremenskim uslovima i dug radni vek. Najčešće su povezani sa drugim bezbendosnim sistemima i sa njima se upravlja iz jednog nadzornog centra. Pored automatizovanog upravljanja u slučaju nužde moguće ih je podizati i spuštati i ručno. Pogodni su za kontrolu velikih prostora, najčešće u kombinaciji sa fiksnim stubovima. Brzinu podizanja i spuštanja možete da podesite u skladu sa potrebama.

Automatski potapajući stubovi iz naše ponude proizvode renomirani evropski proizvođači, po najvišim evropskim i svetskim standardima. Na sve proizvode kupljene kod nas dobijate garanciju. Automatski potapajući stubovi dostupni su u više opcija.

automatski potapajući stubovi

Automatski potapajuci stub – 140

automatski potapajući stubovi

Automatski potapajuci stub – 200

automatski potapajući stubovi

Automatski potapajuci stub – 300

U ponudi imamo i Poluautomatske potapajuće stubove kao i fiksne stubove.

Poluatomatski potapajući stubovi su idelani za lokacije na kojima retko prolaze vozila. Pored cene njihova prednost je i to što za rad ne zahtevaju električnu energiju. Odlični su za privatne posede, parkinge i slično.

Fiksni stubovi predstavljaju fiksnu barijeru koja onemogućava prolaz vozilima. Koriste se za blokiranje prilaza vozilima na velikim površinama. Potapajući stubovi se često koriste u kombinaciji sa fiksnim stubovima.

mobilne ograde

IN-SY GROUP doo
Pančevački put 93a, Beograd
office@ogradnisistemi.com
+381 11 37 33 444

SVE ZA OGRADE NA JEDNOM MESTU

face
google
linkedin
instagram