O NAMA

VAN MERKSTEIJN je svetski lider u oblasti ogradnih rešenja.
Celokupna paleta proizvoda se centralizovano proizvodi najsavremenijom robotizovanom tehnološkom linijom u gradu Almelo Holandija zaključno sa cinkovanjem i plastificiranjem proizvoda.
Glavni proizvodi palete su 3D i 2D panelne ograde, elektrovarene ograde u rolnama, gabioni, mobilne ograde, kapije, stubovi i prateći pribor. Celokupna linija prizvoda zadovoljava najviše evropske tehnološke standarde.

KOMPANIJA KOJA TRAJE

Počeli smo sa radom u januaru 2004. godine kao IN-SY GROUP d.o.o.
Bila je to porodična firma, osnovana sa namerom da objedini ponudu tehničkih sistema obezbeđenja objekata i otvorenih prostora.
Već 2005. godine tržišni trendovi su zahtevali prioritet ogradnih sistema kao primarne delatnosti a zatim proširenja na sisteme kontrole pristupa, automatizacije, rampi, barijera kao i parking sistema.
Sa proširenjem prodajne i uslužne ponude IN-SY GROUP-a nadgradili smo i prateće strukture firme u oblasti logistike, servisa i održavanja sistema a sve u cilju bržeg i boljeg ostvarenja saradnje sa našim komitentima. Opredelili smo se da u svim segmentima ponude pratimo aktuelne svetske trendove i standarde te da ih što brže implementiramo na tržište Srbije i Crne Gore. U tom cilju smo proteklih godina vrlo uspešno radili na prezentovanju proizvoda na sajmovima građevine „SEEBBE“ u Beogradu kao i na interno organizovanim prezentacijama kako kod kupaca tako i u prostoru show room-a IN-SY GROUP-a.
Intezivna saradnja sa arhitektama, projektnim biroima, proizvodnim i uslužnim firmama u svim tehničkim i prodajnim segmentima dovodi do konstantnog rasta IN-SY GROUP-a. Naša vizija je da u narednim godinama zajednički sa našim partnerima radimo na unapređenju ponude roba i usluga u Srbiji i Crnoj Gori.

mobilne ograde

IN-SY GROUP doo
Pančevački put 93a, Beograd
office@ogradnisistemi.com
+381 11 37 33 444

SVE ZA OGRADE NA JEDNOM MESTU

face
google
linkedin
instagram