FIKSNI STUBOVI

Fiksni stubovi omogućavaju blokiranje prilaza vozilima na lokacijama na kojima je to potrebno. Koriste se za pokrivanje velikih površina, kao što su trotoari, šetališta, prilaz pakrkovima i slično. Dizajn je moguće prilagoditi tako da se pored  osnovne funkcije blokiranja pristupa, dobro uklapaju u ambijent prostora na kojem su postavljeni i čak mogu predstavljati i dekoraciju. Fiksni stubovi izgledom mogu biti isti kao i potapajući stubovi, te ih je moguće postaviti u kombinaciji sa njima. Izrađeni su tako da su otporni na udare vozila. Cenovno su pristupačni. U slučaju da se usled udara deformišu, moguće ih je jeftino i lako zameniti. Fiksni stubovi su dugovečni i ne zahtevaju održavanje.

fiksni stubovi

Fiksni stub – 140

fiksni stubovi

Fiksni stub – 200

fiksni stubovi

Fiksni stub – 300

U našoj ponudi su i poluatomatski i automatski potapajući stubovi.

Automatski potapajući stubovi su odličan izbor za kontrolu pristupa vozila na mestima na kojima je veliki obim saobraćaja. Brzo i jednostavno se spuštaju i podižu. Moguće ih integrisati u sisteme nadzora i druge bezbednosne sisteme.

Poluautomatski potapaći stubovi su predviđeni za postavljanje na mestima na kojima vozila retko prolaze. Ne zahtevaju povezivanje na električnu mrežu. Pored privatnih parkinga i dvorišta, pogodni za postavljanje na svim lokacijama do kojih nije moguće doveti električnu energiju.

mobilne ograde

IN-SY GROUP doo
Pančevački put 93a, Beograd
office@ogradnisistemi.com
+381 11 37 33 444

SVE ZA OGRADE NA JEDNOM MESTU

face
google
linkedin
instagram