POLUATOMATSKI POTAPAJUĆI STUBOVI

Poluautomatski potapajući stubovi omogućavaju kontrolu pristupa na lokacijama na kojima nije veliki promet vozila, kao što su privatni parkinzi, prilaz privatnim objektima i slično. Cenovno su povoljniji nego automatski potapajući stubovi, a takođe omogućavaju visok stepen otpornosti na udare, nesmetan rad po svim vremenskim uslovima, jednostavno održavanje i dug radni vek. Poluautomatski potapajući stubovi ne zahtevaju električnu energiju.Oni rade uz pomoć mehanizma koji pokreće ugrađeni gasni sistem. Nesmetano rade po svim vremenskim uslovima. Njima se upravlja ručno. Poluautomatski potapajući stubovi su izgledom isti kao i automatski i fiksni, te se mogu montirati u kombinaciji sa njima.

Poluatutomatski potapajući stubovi iz naše ponude proizvedeni su po najvišim standardima, a proizvode ih renomirani proizvođači. Svi proizvodi koje kupite od nas podrazumevaju i garanciju.

Poluatutomatski potapajući stubovi dostupni su u više varijanti u zavisnosti od obima i visine. Izdvojili bi smo sledeće:

poluautomatski potapajući stubovi

Poluautomatski potapajuci stub – 140

poluautomatski potapajući stubovi

Poluautomatski potapajuci stub – 200

poluautomatski potapajući stubovi

Poluautomatski potapajuci stub – 300

U našoj ponudi su i automatski potapajući stubovi kao i fiksni stubovi.

Automatski potapajući stubovi omogućavaju potpuno automatizovano upravljanje, i povezivanje na druge sisteme kontrole i bezbednosti. Idealni su za mesta sa velikim obimom saobraćaja. Brzinu spuštanja i podizanja sami podešavate.

Fiksni stubovi onemomogućavaju prilaz vozilima na mestima gde je to potrebno. Otporni su na udare velike jačine. Izgledom su isti kao i automatski potapajuči stubovi te su idealni za postavljanje u kombinaciji sa njima.

mobilne ograde

IN-SY GROUP doo
Pančevački put 93a, Beograd
office@ogradnisistemi.com
+381 11 37 33 444

SVE ZA OGRADE NA JEDNOM MESTU

face
google
linkedin
instagram